Printers & supplies

Printers

Vebraco is leverancier van etikettenprinters van diverse merken zoals Novexx, Zebra en als neusje van de zalm Godex en Toshiba Tec. Wij leveren en installeren de etikettenprinters en bieden tevens de service die u wenst. Wij kijken graag met u mee om te bepalen welke printer het meest geschikt voor uw bedrijf is.

Printkoppen

Merkt u dat uw afdrukken vager worden of dat er puntjes ontbreken in een afdruk? Dan is het mogelijk dat de printkop aan vervanging toe is. Vebraco levert printkoppen van de meeste merken thermodirect- en thermo-transferprinters.

Geef het printkopnummer of model- en typenummer van uw printer aan ons door en wij sturen u de juiste printkop, welke u zelf eenvoudig kunt vervangen. Vebraco helpt u graag.

Thermal transfer linten

Vebraco kan voor elk type printer de juiste kwaliteit ribbon leveren. Naast een ruim assortiment aan standaard formaten, kan elk gewenst formaat op maat gefabriceerd worden. Behalve het standaard zwart kunnen de ribbons in verschillende kleuren geleverd worden. We maken globaal onderscheid in 3 kwaliteiten:
– Wax
– Wax-resin
– Resin

Over Vebraco

Vebraco B.V. opgericht in 1990 is leverancier van etiketteer-systemen, en zelfklevende etiketten. Het productassortiment strekt zich uit van eenvoudige standaardmachines tot volledig automatische etiketteerlijnen. We leveren en onderhouden deze machines in zowel de food- als de non-foodbranche. Tevens beschikken wij over een eigen productie van zelfklevende etiketten, zowel blanco als meerkleuren druk.

Vebraco Zeeland (NB)

MEER WETEN?


Of u nu nieuwsgierig bent naar onze producten, een gratis monster of meer informatie wil,
we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Scroll naar boven