Etiketten

Bedrukte etiketten

Vebraco levert bedrukte etiketten in alle mogelijke maten. U vindt onze etiketten in alle mogelijke branche zoals de retail, food, farma, personal care, chemie, logistiek, transport en promotions enz. Een goed etiket is allesbepalend voor de herkenbaarheid en meerwaarde van uw product. Hierbij zijn kleuren, materiaal, belijming en stansing van essentieel belang. Wij drukken zowel digitaal als conventioneel (flexo). Daarmee heeft Vebraco alle benodigde tools in huis om alle mogelijke etiketten te produceren.

Blackmark etiketten

Deze toepassing is voornamelijk voor transparante en eindloos materialen om detectieproblemen te voorkomen in etikettenprinters, zowel voor zelfklevende etiketten als niet zelfklevend materiaal. De etiketten worden op de rugzijde / schutpapier voorzien van een blackmark / zwarte balk of blok.

Blanco etiketten

Wij leveren blanco etiketten in bijna elk formaat, kwaliteit of oplage, van kunststof, papier of voor inkjetprinters. Wij leveren deze snel en tegen concurrerende prijzen. Omdat Vebraco honderden standaard formaten in huis heeft, gecombineerd met een diversiteit aan voorradige materialen, kunnen wij uiterst snel leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens bij ons ook verkrijgbaar blanco etiketten voor primera printers. De primera etiketten zijn verkrijgbaar in jetgloss en polyjet materiaal.

Over Vebraco

Vebraco B.V. opgericht in 1990 is leverancier van etiketteer-systemen, en zelfklevende etiketten. Het productassortiment strekt zich uit van eenvoudige standaardmachines tot volledig automatische etiketteerlijnen. We leveren en onderhouden deze machines in zowel de food- als de non-foodbranche. Tevens beschikken wij over een eigen productie van zelfklevende etiketten, zowel blanco als meerkleuren druk.

Vebraco Zeeland (NB)

MEER WETEN?


Of u nu nieuwsgierig bent naar onze producten, een gratis monster of meer informatie wil,
we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Scroll naar boven