Etiketteersystemen

Print- & apply-systemen

Onze print- en aanbrengsystemen zijn ongevoelig voor hoogteverschillen of een onregelmatig oppervlak. Deze systemen zijn geschikt om etiketten met actueel geprinte informatie aan te brengen op allerlei soorten verpakkingen. Het is mogelijk om het etiket op meerdere zijdes van een doos of krat aan te brengen, maar wij kunnen de etiketten ook op de primaire verpakking van een product om een hoek aanbrengen.

Uiteraard kunnen deze systemen gecombineerd worden met alle systemen die wij leveren. Omdat onze print- en aanbrengsystemen geen buffer met geprinte etiketten hebben, zijn deze geschikt voor toepassingen met steeds wisselende informatie of bij de verwerking van kleine charges.

Bekijk ook onze website met de etiketteer-systemen van Rational >>>

Semi-automatisch etiketteren

DWR Round 200 | 300 mm is een semi-automatische etiketteringsmachine voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op cilindrische producten. Hij is verkrijgbaar met een maximale etiketbreedte van 200 mm en is uitgerust met een afwikkeling die reels met een maximale diameter van 300 mm accepteert. Met de software kunnen maximaal 40 verschillende operationele programma’s worden opgeslagen.

DWR Round kan ook worden uitgerust met een inkjet-markering met HP- technologie voor het afdrukken van variabele gegevens zoals datum en tijd, streepjescodes en tekst met een maximale hoogte van 12,7 mm, met een resolutie van 300 dpi.

Over Vebraco

Vebraco B.V. opgericht in 1990 is leverancier van etiketteer-systemen, en zelfklevende etiketten. Het productassortiment strekt zich uit van eenvoudige standaardmachines tot volledig automatische etiketteerlijnen. We leveren en onderhouden deze machines in zowel de food- als de non-foodbranche. Tevens beschikken wij over een eigen productie van zelfklevende etiketten, zowel blanco als meerkleuren druk.

Vebraco Zeeland (NB)

MEER WETEN?


Of u nu nieuwsgierig bent naar onze producten, een gratis monster of meer informatie wil,
we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Scroll naar boven